Jag är utbildad rytmik och klarinettpedagog vid Musikhögskolan i Malmö. Sedan examen 2001 har jag spelat på förskolor och bibliotek i Skåne, Kronoberg, Blekinge, Dalarna. Jag arbetar både ensam och med andra musiker – lite beroende på vad som efterfrågas.

Jag har undervisat i rytmik, klarinett samt haft grupper för funktionsvarierade barn och ungdomar på Kulturskolorna i Trelleborg och Skurup. Jag har även undervisat i rytmik på musikhögskolan i Malmö samt gjort många fortbildningar i rytmik för förskolepersonal.

Jag har jobbat som producent för barn & unga på Musik i Syd. Några av mina första föreställningar gjorde jag i Musik i Syds regi: Kattmusik, Hönor på vift, Dinosauriekalaset, Bä lilla Bä och Rymdjazz med Monday Night Big Band och Sanna Persson Halapi.

Sedan 2012 driver jag och min man Ulf Holmström som är jazzmusiker Solberga Musikproduktion. I firman har vi bla gjort föreställningarna Stjärnträdet (tillsammans med Anna Forsvall Lundmark),  Rytmik för små drakar och alla programmen om Hunden Rund. Mer info om vår verksamhet hittar ni här: https://www.facebook.com/solbergamusikproduktion/

Hunden Rund böckerna är skrivna av Annika Henning och Maria Nilsson Fidler och jag har skrivit musik till dem som jag använder i föreställningarna. Mer info om Marias fina illustrationer hittar ni här: https://www.facebook.com/Ritverk

Jag bor i Solberga utanför Rydsgård i en gammal skola med utsikt över den vackra sydslätten tillsammans med min man Ulf och våra döttrar Majken 14 år och Moa 11 år samt 8 hönor, tuppen Göte,  katterna Milla & Daisy och hunden Sture. Vi har renoverat den gamla gymnastiksalen till ett härligt musikrum där vi kan repetera, spela in vår musik samt ha kurser och konserter.

Majken och Moa sjunger numera i Malmö operas barnkör samt spelar flöjt och fiol. och varje sommar gör vi konserter tillsammans med kusinerna framförallt i kyrkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s