Myran o hunden

Hunden Rund har hittat något på marken. Det är ett frö.

Så börjar boken Hunden Rund planterar. Med inspiration från bilderna och texten i boken har jag skrivit musik som gestaltar och levandegör innehållet. Vi gräver, planterar, sjunger, spelar musikfrön och dansar vattenkannedans.

Barnen får på ett lustfyllt och musikaliskt sätt lära sig om vad som händer när men planterar ett frö. Hunden Rund, gitarren och klarinetten är med och det blir en upplevelse för alla sinnen!

Hunden Rund planterar är skriven av Annika Henning med illustrationer av Maria Nilsson Fidler.

Ålder: 2-5 år

Gruppstorlek: ca 25 barn/föreställning

Speltid: ca 35-40 min

Lokal: fri golvyta

Bygg/rivtid: 45min/30min

Pris: 5000kr (på faktura) för 1 el 2 rytmiksagostunder samma dag. Resekostnad tillkommer (med utgångspunkt från Solberga utanför Skurup/Rydsgård). 6000kr för 1 el 2 offentliga familjeföreställningar på helg.

Vill ni bjuda in lite större barngrupp har jag en variant som jag spelar tillsammans med Sara Berg som är pianist och rytmikpedagog:

Gruppstorlek: max 60 barn

Pris: 10000kr (på faktura) för 1 el 2 rytmiksagostunder samma dag. Resekostnad tillkommer

LYSSNA på några av sångerna:

Hundhejblues

Hunden Rund har hittat nåt på marken!

Det vill jag gräva ner

Hej hej lilla frö

Vattenkannedans

Hejdåblues

»

  1. Våreterminen 2013 fick förskolan Kometen besök utav Hunden Rund Planterar. Upplevelsen var fullkomligt magisk ifrån såväl barn som pedagoger. Under våren hade en avdelning fokus på boksamtal. För att ge barnen en optimal upplevelse utav sagans värld fann vi till vår glädje att ”Hunden Rund planterar” skulle ha ett teateruppspel på Stadsbiblioteket i Växjö. Ryktet på förskolan spreds att vi hade för ambition att åka ner med våra barn till stan och titta på teatern. Fler avdelningar blev intresserade och till slut bestämde vi oss för att boka in denna FANTASTISKA föreställning till vår förskola.
    Alla var väl införstådda med sagan och fick en 100% upplevelse när föreställningen kom till oss. Vi ger alla våra rekomendationer till denna fina, underhållande och pedagogiska föreställning. Tack för en härlig dag och ett gott minne med Hunden Rund!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s