torsdag

Standard

Lång torsdag i Kristianstad på barn & ungdomsproducent möte med stora diskussioner om det som varit och det som komma skall! Och sedan en liten repetition av Bä lilla bä som Sara och jag ska spela för första gången på länge i nästa vecka. Den satt nästan lika bra som att cykla och det var så kul att spela ihop igen! Imorgon Stjärnträdet på Hjärups bibliotek så nu blir det ut o packa bilen innan läggdags. Godnatt!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s