Barnmusikdag och Barnboksadvent!

Standard

IMG_1417

Vilken helg vi har haft! Lördagen gick till Musik i Syds barnmusikdag på Palladium i Malmö där vi gjorde sista konserten för hösten med Gitte Pålssons Ett år. Den har vi spelat under hösten som ett skapande skola projekt i Kristianstad kommun för alla ca 800 barn i åk 2.

Sedan var det dags på söndagen för Hundens sista föreställning då Ulf för första gången var med och spelade – vilket sväng det blev! Vi spelade på Poeten på hörnet i Malmö och Hundens ena matte, Annika Henning, var på plats!IMG_0867

 

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s