Dagens hundjobb i Växjö!

Standard

Med hjälp av mitt nya förstärkarsystem vet jag nu att hunden rund tom kan spelas för 70 barn! Speciellt bra går det när alla barn redan läst boken, planterat tomater samt när jag får hjälp m äggen från snälla rasselfröknar! Tack!

20130503-112612.jpg

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s