Tomelilla idag!

Standard

Så kul att spela hunden rund o känslostormen i den fina konsthallen i Tomelilla idag. Underbart bemötande av både personal, barn och deras föräldrar! Bilden tagen strax innan 40 barn o deras föräldrar dansade in!

20131109-195100.jpg

20131109-195126.jpg

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s