GOD JUL!

Standard

 

 

God Jul och gott nytt år på er!

Tack för en fin höst – nu ser vi fram emot en spännande vår med många roliga spelningar. Några saker som händer är bla att Ulf kommer vara med mig och spela Hunden Rund & känslostormen till en del större konserter. Vi kommer få regihjälp att sätta ihop detta av Anna-Karin Sersam  och det ska bli jättekul! Anna och jag kommer ta Stjärnträdet till Blekinge och vara med på Musik i Blekinges utbudsdag i februari. Och så har jag börjat skissa lite på musik till 2 nya Hunden Rund böcker;-)

Och så en massa annat såklart!

Ta hand om er, vila, ät gott och krama på era nära och kära! Det ska jag göra!

HR_snobollskrig

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s