Abbekås!

Standard

 

 

Precis som förra terminen var det otroligt mysigt att träffa alla de små fina barnen och deras duktiga pedagoger nere i Abbekås förra veckan. Så glada o sjungliga o spralliga! Extra kul att Skånskan just då kom o fotade och skrev!Ystan 28 feb

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s