Blekinge!

Standard

Januari och februari har gått i racerfart och det har varit några turer till Blekinge för att spela Stjärnträdet med bästa Anna Forsvall Lundmark! Vi har blivit så väl mottagna och mött många fina barn.

Igår var det även dags för Hunden Rund att komma till Blekinge och tillsammans med Sara Berg gjorde jag en nyuppsättningen av Hunden Rund planterar på utbudsdagen i Karlshamn. Vi har fått regihjälp av Anna-Karin Sersam och nya fina gröna snickarbyxor sydda av Emma Dock. Här är länk till Musik i Blekinges nya fina katalog:

Klicka för att komma åt Musikutbud%20Barn%20%26%20Unga%202015-2016.pdf

Efter två Stjärnträdsföreställningar här i Ronneby imorgon bär det sedan av till Sälen och en veckas sportlov med familjen! Det ser jag fram emot.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s