Nypremiär i de Småländska skogarna!

Standard

Idag har Sara och jag för första gången gjort hela föreställningen (och inte bara en snutt som på utbudsdagen i Blekinge) vår nya version av Hunden Rund planterar! Först ut var biblioteket i Urshult och sedan biblioteket i Ryd i Småland! Det blev väl mottaget av både stora och små och de två tanterna med gröna hängselbyxor och gula baskrar ser fram emot att få spela med Hunden Rund mycket mer framöver! Voff!

IMG_7230IMG_7233 IMG_7220IMG_7216IMG_7235IMG_7217  IMG_7229 IMG_7224 IMG_7214    IMG_7222

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s