Vintermössa!

Standard

Bra när det är lite lugnare med jobb – då hinner en förbereda den nya föreställningen Hunden Runds snöiga dag. Igårkväll var det dags att plocka fram de gamla virkarskillsen från barndomen och efter lite knåpande fick hunden en värmande vintermössa. Nu ska vi gå och öva o kolla så mössan sitter kvar när det blir dags för pulkaåkning! VOFF!

IMG_8524

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s