Vårens Musik!

Standard

Våren har snurrat på ganska fort och det har varit intensiva veckor. Här kommer några små glimtar av det jag arbetat med!

Här är vilande och lyssnande fötter från turnén med Draksagor som jag gjorde på biblioteksfilialerna i Skurups kommun 10-11 maj. Utifrån boken Drillar och Draköron hade jag satt ihop ett program med massor av musik, rörelse, fioltrolleri, Drakisbus och annat skoj!

Fötter 1.JPG

Så har vi även hunnit med ett stort skapande skola projekt för åk 1-3 i Höörs kommun i april. Först åkte Gitte Pålsson och jag ut till klasserna och lärde ut sånger och rörelse utifrån musik hon skrivit om de 12 månaderna. Några veckor senare samlades alla barn och pedagoger och gjorde en stor konsert tillsammans med musikerna Pär Moberg, Dan Svensson, Maria Larsson, Ulf Holmström, Gitte och mig.

IMG_2258.JPG

Söndag 10 april: Här spelar Sara och jag Hunden Rund planterar på nyinvigningen av Ystads bibliotek för en publik med både små och stora! 4762.jpeg

Vi fick en fin utvärdering från förskolor i Hässleholm som sett Hunden Rund planterar på kulturhuset den 23 mars, här är några av barnens citat:

 ”Det var roligt att klappa.” ”Hunden Rund var ett gosedjur men dom gjorde så den levde.” ”Dom var roliga.” ”Det var kul att vi fick sjunga.”  

Enligt barnen var den så bra så de nästan svimmade. De tyckte om musiken! 

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s