Säsongen har startat! Voff!

Standard

Äntligen får Hunden Rund komma ut o lufta sig igen! I tisdags hade vi fin hjälp av bäste Ulf m basklarinetten på veberöds bibliotek. Vi mötte härliga o glada barn o pedagoger som fick känna av hundens alla känslostormar, den ledsna masken, Råkan, Grodan o de andra. På tisdag spelar vi på biblioteket i S Sandby o inom kort kommer hela turnéplanen för hösten in här på min sida. Voff!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s