Öppna sinnen och stora hjärtan.

Standard

Jag tyckte nyss att jag skrev att nu är säsongen igång – så helt plötsligt är det redan december o bara några enstaka spelningar är kvar! Det har varit en bra höst.

Hunden Rund, Ruffa och jag har mött så många fina barn! Bara de senaste dagarna har vi spelat Snöiga dagen först för barnen på Vildrosen i Rosengård, sedan på biblioteket i Hjärup och igår på biblioteket i Åhus. Vi har gjort snöflingor, spelat morötter o skakat svansar med med alltifrån nyföddingar till mormödrar samt många olika nationaliteter. Vissa morgnar är det extra grått och mörkt, men mötet med barnen genom musikens universella språk sprider ljus och en fantastisk glädje och många varma hundkramar efter föreställningarna! Förutom Hunden Rund har det blivit lite Fredagsmys i Skurup och Rymdjazz med PAX och Monday Night Big Band på Hässleholms kulturhus.

Ha en fin jul och ta hand om varandra, dig själv och alla andra! I dessa, på många sätt mörka tider, behövs ljuset och omtanken, musiken som förenar och renar, öppna sinnen och stora hjärtan.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s