Vissa veckor

Standard

Vissa veckor är mer varierade än andra.  Från barnkonventionsrytmik med 50 pers i gamla Rådhuset i Ystad till Hunden Rund på en förskola i Malmö, vidare till musikhögskolan och rytmik med studenterna där för att avsluta veckan på lördagen med att spela för barnen på ett flyktingboende i Snårestad. I Snårestad fick jag med mig resten av min egen familj och det blev fina möten – vi spelade, byggde instrument och hann till och med göra en minikonsert för föräldrarna som hade svenskundervisning.

En rytmikpedagogs liv blir sällan ett rutinjobb. Det gäller att hela tiden stå på tå, lyssna in rummet, gruppen och försöka hålla kompassen inställd på rätt riktning. Vad vill jag? Vad vill de? Vart landar vi?

Och vissa veckor får man så mycket härlig feedback som nu senast från Skurup, Skivarp, Rydsgård och Abbekås! Tack alla fina barn och vuxna som kom till mina Draksagor på biblioteken!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s