Hösthunden

Standard

Underbar är hösten, sol i september o glada hundar som jagar fasaner och harar på stubbåkern – iallafall vår lilla Ronja! Hunden Rund har mer fått hålla sig inomhus, tillsammans med Ulf har vi spelat känslostormen på alla bibliotek i Vellinge och på fredagsmys i Ystad. Idag har Råkan varit med och gjort upp o hoppa med alla fina barn i Veberöd. Voff!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s