Hunden Runds vår!

Standard

OJ! Jag insåg att det visst var ett tag sen jag uppdaterade! Det har helt enkelt varit en intensiv vår för Hunden Rund och mig – vi har varit på öppna förskolor i Malmö, Åhus, Hjärup mfl. Just nu tar vi oss runt på alla förskolor i Ystad som avslutning på Bibliotekets 3-åriga läsprojekt för förskolan.

Förra veckan var vi på Bladlusens lilla fina uteförskola – här är några bilder därifrån!

Lördag 21 april spelar Anna Forsvall Lundmark o jag Hunden Rund planterar på Lunds stadsbibliotek kl 11. Välkomna!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s