Hunden har mött hela världen!

Standard

Hunden och jag, musiken och rytmiken har spelat med hela världen i höst. Vi har varit på öppna förskolor runtom i Malmö, i Blekinge, på olika bibliotek och förskolor. Hunden är så bra på att möta barnen, är noga med att nosa lagom mycket, åka pulka och uppmuntra till hopp, klapp, kullerbyttande, sjungande och en massa annat som barnen är bra på! Han är noga med att utgå från det som barnen KAN och ge dem en känsla av att lyckas. I musiken och rörelsen möts vi! Voff!  


Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s