Made in Skurup

Standard

I Skurup satsar de just nu på att stötta några av oss musiker som bor här! Ett superbra initiativ och samarbete mellan kommunen och Sparbanken Syd. Tack för att ni uppmärksammar oss och välkomna alla på vernissage imorgon. Tyvärr ska Ulf o jag spela Hunden Rund planterar på Veberöds bibliotek så vi kan bara titta in en liten stund på slutet;-)

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s