Rytmikhöst!

Standard

Rytmik för små drakar med vattentema, Babyrytmik för föräldrar o minisar, Upp o hoppa hunden rund o Hunden rund o känslostormen! En härlig rytmikhöst är igång och jag har varit i både Förslöv, Trelleborg, S Sandby, Hjärup, Skivarp och Rydsgård så här långt.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s