Januari o ny turnéplan för våren!

Standard

Det är en synnerligen ovanligt mörk januari, men hunden Rund, Ruffa o jag har möts av så mycket värme o glädje på Sadelmakarbyns förskola i Malmö. Där har vi rytmikat o sjungit om Hunden Runds snöiga dag, träffat kaninen, spelat morötter och haft kul med alla härliga barn och vuxna i dagarna två. Stort tack!

Turnéplanen för våren är uppdaterad! Gå in o kolla så ses vi kanske snart eller längre fram. Voff och Viff!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s