Digital Rymdrytmik!

Standard

Fram till den 31 maj kan ni se hela Rymdrytmik med Pax och Karin på Musik i Syd channel! Vi fick möjligheten att streama föreställningen i samarbete med Lomma kommun och Musik i Syd. Tack! Det var både svårt (att inte ha en barnpublik att interagera med), lärorikt och kul!

Här hittar ni den:

Klicka här för att se Rymdrytmik på Musikisyd Channel

 

 

 

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s