Ugglan Gugglan ute på äventyr!

Standard

Så många fantastiska barn och vuxna vi mött i Ystad, Växjö, Malmö, Vollsjö, Vellinge mfl! Ugglan, Kaninen, Tuppen och Räven vill gärna komma ut och möta fler. Välkomna att höra av er om ni vill ha Modiga visor till er förskola, bibliotek, kommun eller annat ställe i sommar eller höst.

För senaste uppdateringarna följ gärna Ugglan Gugglans modiga visor på InstaGram. Ho ho!!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s