Nu är det spännande!

Standard

Lammen kände sig mycket nöjda efter två mysiga dagar i Höllviken och Vellinge. De fick träffa söta små barn som sjöng så fint för dem!

Igår var det dags för lammen att vila och att ta fram Stjärnträdet. Vi spelade i samlingssalen på Tångvallaskolan i Skanör – min egen gamla högstadieskola! Den var sig rätt lik, bara nya ansikten i korridorerna.

Samtidigt som allt detta pågår är det slutspurt för en stor familjekonsert på Växjö konserthus på lördag med Musica Vitae och Eva Funck – Hur funkar musiken? som jag är producent för.  Det ska bli så kul att det äntligen är dags efter lååååång tids planering och arbete.

Och som om inte detta vore nog är det imorgon konsert på kvällen för Världens barn här i Skurup då jag medverkar med mina blockflöjtselever. En spännande vecka helt enkelt!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s