Stjärnträdet!

Standard

Idag spelade vi Stjärnträdet i V Ingelstad och det var så kul! Efter 45 minuters föreställning ville barnen inte gå och frågade om vi inte kunde spela MER! Det tar lång tid att få ihop en bra föreställning – och sen blir det bara bättre och bättre. Nu ska vi försöka spela in allt film, samt spela in musiken på skiva så vi kan sprida Stjärnträdsbudskapet vidare! Imorgon spelar vi i Vellinge.

Anna och Vincent sover

Jag är glad att jag äntligen hittat mitt fina träd!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s