Film!

Standard

Äntligen har vi lyckats få till lite film från Stjärnträdet! Inte världens bästa kvalitet kanske…men jag hoppas det räcker för att man ska kunna få en liten glimt 😉 Vi spelade på Lindesgården i fredags och Anna hade med sig sin kamera och ställde helt enkelt upp den på stativ och sedan har jag suttit och klippt ner 45 min till 6 min. Min första videoredigering så den är ju inte helt perfekt….mycket kvar att lära! Men kul är det iallafall. Och här är länken där ni hittar filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=2uiWeQ0BVa0

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s