Drakrytmik!

Standard

Lite drakrytmik idag på biblioteket i Åkarp! Barnen fick bla lära sig att  sjunga solsnurr och molndans, glass-klappet, spela claves och den magiska knackningen samt att  hoppa i inomhusvattenpölar. Mot slutet blev det mys under fallskärmen innan det var dags att vinka hejdå!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s