S Sandby, Veberöd & Staffanstorp

Standard

Drakis och jag har haft våra sista rytmiksagostunder för året. Det blev en miniturné på de trevliga biblioteken i S Sandby, Veberöd och Staffanstorp. Många fina, glada, fokuserade, dansande o sjungande barn har vi träffat. Tack för kaffe och trevligt bemötande!

Kommer snart att lägga ut noter, texter och ackord till mina sånger här på sidan. Ska bara lära mig hur man gör först…

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s