Hunden Rund på gång!

Standard

Igår träffade jag Maria Nilsson och Annika Henning som tillsammans skapat de fantastiska böckerna om Hunden Rund! Så kul och inspirerande att jag får använda detta fina material i mina Draksagor. Så här långt har det blivit några nya sånger, en grävform och en vattendans! Det nya programmet börjar ta form och nästa vecka tänkte jag testa delar av det för första gången i verkligheten innan det är premiärdags här i Skurup!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s