Hunden Rund – test 2

Standard

Imorgon är det dags för test 2 av Hunden Rund planterar! Test 1 gjordes i förra veckan med min musiklekgrupp, det kändes ok men blev lite rörigt som det gärna blir med nytt material. Imorgon blir det Humlans och Nyckelpigans barn på min dotters förskola som får gräva, plantera, sjunga, spela musikfrön och dansa vattendans. Tomaten är nerstoppad, regnröret, vattenkannan och den lilla fingerdockan Hunden Rund ligger i klarinettens klockstycke och snarkar!

 

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s