Premiären gjord!

Standard

Nu är rytmiksagostunden med Hunden Rund premiärad på riktigt! Spelade på biblioteken i Skurup, Skivarp och Rydsgård i torsdags – slutsålda grupper – jättekul – och allt fungerade som det skulle! Så roligt att använda sin egen musik och höra hur barnen nynnar vidare på sångerna när de efteråt klär sig och går hemåt! ”Vatten, vatten, vatten i min kanna”…

Idag två lyckade Hunden Rund-stunder på Stadsbiblioteket i Helsingborg – första gången jag var där!

Ser fram emot att möte barnen på Arlövs bibliotek på tisdag!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s