Babyrytmik

Standard

Har idag avslutat en tre gångers kurs med babyrytmik på Barbacka i Kristianstad. Det var ju ett tag sen mina egna flickor var så små och jag hade babyrytmikgrupper, men alla de gamla ramsorna och hopp-i-knät-visorna kom snabbt tillbaka. Och när åren går och man får nya erfarenheter byggs det goda materialet på. Guldkornen blir fler och fler, tillslut så sitter man där med en rytmikstund med bara guldkorn! Då blir det så himla bra!

Några av mammorna har kommit regelbundet alla gångerna och det var så fint att se deras 8-9-månaders gunga med i sångerna, sticka ut tungan på Bläup sa den fina lilla grodan, klappa händerna och röra sig med en större självkänsla och trygghet i kroppen.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s