Hund-tur

Standard

Hunden har varit ute och rastat sig och bla spelat utomhus några gånger. Först i april på en uteförskola i Flyinge där hundens illustratör Maria Nilsson har sin pojke. Det är hon som tagit de fina bilderna i det här inlägget. En varm och härlig vårstund i skogen!

Sen har vi varit i olika stadsdelar i Helsingborg tre lördagar och träffat barn från världens alla länder! Spännande och annorlunda för mig med nya förutsättningar. Det har varit lärorikt att spela utomhus då allt kan hända…. Hunden vilar sig lite nu inför vårens sista spelningar i Båstad och Klagshamn!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s