Snart semester!

Standard

Nu är höstens turnéplan uppdaterad – välkomna att titta in till mina program om ni har tid och lust! Efter midsommar börjar jag min semester med att gå fördjupningskurs i clown;-) Fyra dagar i Kristianstad med Viveka Olofsson som grundade clownronden i Malmö. Det ska bli kul! Sen blir det en sommar med simskolehäng. Tre veckor vid poolen och två simmande småflickor. Trevlig sommar!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s