Dags att komma igång!

Standard

På fredag kommer 65 förskollärare hit för att köras igång inför hösten. Jag kommer att ha rytmikworkshop och Sofia Balic från rösträtt berättar om rösträtts arbete. Kul och spännande att Solberga gamla gymnastiksal nu ska användas till nya spännande rörelser!  Men först lite övning med Gitte Pålsson och Elin Rippe imorgon i ovan nämnda nyrenoverade nyblivna musiksal.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s