I full gång!

Standard

Nu är dom här! Hunden Rund, grodan Sven, Spindeln och lilla ledsna masken! Tack bästa Agneta Mårtensson som sytt dessa fina djur till min nya rytmiksagostund Hunden Rund och känslostormen. Igår och idag kan man säga att det varit premiär och hunden höll nästan på att bli sönderkramad av alla små barn! Vi har på 2 dagar träffat 5 barngrupper med barn i åldrar från 1- 6 år. Det har funkat fint – men såhär i början kommer man hela tiden på förbättringar och förändringar som man vill göra. På sista föreställningen idag som var på Rydsgårds bibliotek dök både Skånskan och Ystads allehanda upp! 

Annars har den senaste tiden snurrat på i ett högt tempo –  Rytmik för små drakar, Stjärnträdet och Hunden Rund har varit ute o luftat sig och snart är det dags även för de små lammen i Bä lilla bä att följa med. I helgen är det dags att åka till Växjö konserthuset (i rollen som producent för barn & unga på Musik i Syd) där det blir stort konsertkalas med Musica vitae, Per Tengstrand, Nassim al Fakir och Cirkus i glasriket! 

Bild från Skurups bibliotek i morse!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s