Bä-helg

Standard

Idag har Sara och jag varit i den mysiga sagogrottan på Malmö stadsbibliotek med våra lamm. Två mysiga bä-stunder med många fina små barn och föräldrar som fick baka kaka, gå på skogspromenad, ligga under träden och en hel del nya improvisationer som uppkom av inspirationen som  de fina grupperna gav! Så roligt att spela med Sara igen – det går så lätt när man arbetat ihop under många år.  Imorgon bär det av till Folkets hus i Lomma där vi spelar kl 14 & 15.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s