Inspelning av Stjärnträdet!

Standard

Anna Jocke o Majkenoch jag har haft två inspelningsdagar hos Joakim Barfalk i hans fina studio Chromophone utanför Torna Hällestad. Vår lilla sångfågel Majken och Annas trallande Hjalmar fick också vara med o sjunga! Ännu en dag väntar för att lägga på det sista innan förskolorna vi spelar på kan få en färdig inspelning av all musik till Stjärnträdet. Det ser vi fram emot!

MajkenKarin klarinettAnna celloJocke

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s