Varför?

Standard

Jag går med frågan varför i mitt huvud. Inte på något negativt sätt utan bara som ett ord som hjälper mig att utvecklas och ge djup och mening åt det jag gör. Spelar för barn. Envisas med att de ska få uppleva musik och rörelse av alldeles levande musiker i stunden, i nuet, just precis där de befinner sig.

Varför? Svaren som kommer fram säger att det är livsviktigt. Ett möjligt sätt att uttrycka sig på, reflektera och förstå sin omvärld men framförallt sig själv. Om jag förstår mina egna känslor kan jag också förstå hur andra människor känner och fungerar. Empati.

Imorgon är det dags för mig och Hunden Rund att göra Känslostormen i Lund – och skratta, gråta, vara arg, blyg och lite kär tillsammans med barnen i musikens värld.

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s