Hunden Rund Tvärtom

Standard

Ja men vad kul! Då är senaste hundrytmiksagan sjösatt! En specialare för de allra minsta 1- 3 år. Hunden o jag har mött många fina små barn på biblioteken i Skurup & Rydsgård samt på Saritslövs förskola. Hunden har fått måååånga gosiga kramat, lekt tittut, sjunggungat, klättrat högt o ramlat ner, vilat till o aj aj aj aj VOFF!, spelat trummor och ägg o en massa annat skoj. bild

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s