Gitte Pålssons månadssånger

Standard

Skapande skola när det är som bäst! Avslutande konserter med åk 1 och 2 i Sälen och Malung tillsammans med Gitte Pålsson, Elin Rippe, Pär Moberg, Dan Svensson, Sara Tuvesson och Edin Bahtijaragic.IMG_2366IMG_2340IMG_2342IMG_2333IMG_2398

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s