Nätverksträff rösträtt

Standard

I torsdags hade jag den stora äran att få hålla workshop på Malmö högskola i projekt rösträtt. De ordnar nätverksträffar för musik-sång-rytmik – intresserade förskolepersonal och jag hade som uppgift att visa hur jag gör mina rytmiksagostunder där jag utgår från böckerna om Hunden Rund. Avslutningsvis delades gruppen in i mindre grupper om 2-3 stycken som fick välja en barnbok som de sedan skulle berätta för oss andra med sång, musik, rörelse och drama. Det var helt magiskt! På bara 15 min gestaltades Bu & Bä, Kamelonten Kamilla, Knacka på mfl helt underbart! Det var nyskrivna sånger och massor av interaktivitet. Lyckliga vara de barn som har dessa fantastiska förskollärare! bildLäs mer om Rösträtt på: http://www.mah.se/rostratt

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s