Tack!

Standard

Häromdagen fick jag detta fina mail:

Hej!

I våras var jag tillsammans med min dotter på en av dina föreställningar med Hunden Rund på biblioteket i Laröd. Det var hennes första föreställning och hon ( och jag ) uppskattade det mycket. Vi fick dessutom en skiva med musiken och den spelas heeeela dagarna här hemma. Min dotter älskar låtarna! Den har även räddat många stunder då vi behövt lite lugn i huset, då sätter vi bara igång skivan och då sitter dottern lugnt och lyssnar och sjunger med. Hon har en liten egen mjukishund som nu fått namnet Hunden Rund.

Jag vill berätta detta samt tacka så mycket! 
Hoppas det blir fler föreställningar fram över.
Glad sommar!
Hälsar
Jessica och Tilde
Så glad jag blev för detta! Det är sånt här som göra att mitt jobb känns viktigt och värdefullt! Tack Jessica och Tilde!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s