Lite sommartips!

Standard

Nu tar Hunden Rund och jag lite välbehövlig semester! Vi hoppas på värme och laddar inför hösten. 4 aug spelar Sara och jag Hunden Rund planterar i Super Duper sommar programmet kl 13, Moriskans utescen – http://www.malmofolketspark.se/pa-gang/?event=3898.

Den 1 aug kl 14.30 på Marsvinsholms slott vill jag tipsa om att det blir Rymdjazz med Pax (Sanna Persson Halapi) och Monday Night Big Band – ett projekt som jag främst är producent för genom mitt jobb på Musik i Syd. Det blir garanterat ett svängigt rymd-jazz-äventyr för hela familjen! – http://www.ystadjazz.se/?page_id=1722

Hoppas vi ses i sommar och hoppas ni får det riktigt skönt!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s