God jul!

Standard

Hoppas ni alla får en fin jul! Hunden Rund och jag har haft det mysigt i december med många snöiga dagar på olika bibliotek. Till vår hjälp har vi bla haft Sara Berg, Ulf, Majken och Moa Holmström som sjungit, spelat och dansat juldanser med oss. Nu ska vi vila och äta gott, ser fram emot att möta alla fina barn och vuxna när det ljusnar igen.

Ta hand om er och era nära och kära – i år mer än nånsin behöver vi medmänsklighet, öppenhet, omtanke och kärlek till alla!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s