12 månadssånger

Standard

I helgen har vi gjort projektet ett år – Gitte Pålssons 12 månadssånger i arrangemang av Pär Moberg.

Jag hade tidigare träffat el sistema barn i åk 1 & 2 från Malmö och Kristianstad, samt kören da capo och jobbat med dem o deras lärare för att lära ut sånger och rörelser. Sen fick de träna själva och så träffades vi i helgen och gjorde konserter på konserthuset i Kristianstad och på Palladium i Malmö med alla fina barn på scenen! Och ett gäng supermusiker: Gitte o Pär såklart samt Maria Larsson, dan Svensson och Ulf Holmström. Samt barnens lärare som gjorde en strålande insats! Tack mima, Anne, Elin, Lasse, Sofia, mena och ni andra!

Det fina med detta projekt är barnens upplevelser. Deras glädje på scen, publikens reaktioner och samarbetet. Detta görs helt på barnens villkor, det behöver inte vara perfekt, det viktigaste är att barnen får en lustfylld musikerfarenhet som kan stärka deras självkänsla. Trots en stor arbetsinsats känner jag mig energipåfylld!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s