Babyrytmik!

Standard

Finns det något mer fantastiskt än när ett gäng bebisar och deras föräldrar skrattar, sjunger, leker tittut, trummar och dansar tillsammans! Så kul att få ha bebisrytmik på biblioteken i Stenbacka och Karlshamn! Tack för fint mottagande!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s