Småbarnspedagogutbildningen i Lund

Standard

Våren 2020 kommer jag att vara med som gästföreläsare utifrån rubriken: Rytmiken och musikens betydelse för barnets utveckling och lärande i denna kurs i Lund:

Småbarnspedagogutbildningen är ett komplement för dig som förskollärare, barnskötare och också förskolechef/rektor som tycker att du saknar kunskap kring de allra yngsta barnen i förskolan i dina tidigare utbildningar. Den är också en start för dig som inte har någon utbildning men trivs att arbeta med de yngsta barnen och vill få kunskap och kompetens om de livsviktiga åren under 3.

Den här utbildningen hjälper dig att se barnets utveckling i ett helhetsperspektiv med ett tvärvetenskapligt fokus. Utgångspunkter är aktuell forskning om barnets fysiska, psykiska och sociala utveckling, skollagenförskolans läroplan och barnkonventionen samt Maria Montessori och Jesper Juuls visioner om barnet. Här finns mer info: https://www.smabarnilund.se

Småbarnspedagogutbildningens folder

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

»

  1. Hej Karin!

    Sååå glad jag blir när du gör så här fin reklam för Småbarnspedagogutbildningen! Stort tack!

    Kram Helena • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • SmåBarn i Lund Helena Lindfors 0706-47 11 98 http://www.smabarnilund.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s