Hunden Rund planterar på Gottorps förskola

Standard

Hunden o jag är så glada att få komma ut o spela igen! Vi coronasäkrar, håller avstånd, tvättar tassarna och separerar grupper. Vi saknar kramarna men att få sjunga o spela med barn o deras vuxna är en glädje! Tack Gottorp som även bjöd på lunch idag! Voff!

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s