Hunden Rund på malmö Live

Standard

Tänk att idag fick Sara, hunden o jag spela på malmö live! Det var så kul o fint med alla barn o vuxna som hjälpte oss att plantera. Vi kände hopp o glädje i dessa coronatider, så fint arrangerat av all personal med avstånd o coronasäkring. Heja musiken och kulturen! Blir så tydligt att vi behöver irl möten för att må bra. 🤗

Om Karin

Jag är en klarinettspelande rytmikpedagog som även kan vara katt, höna, dinosaurie, stjärna eller drake. Med klarinetten i fickan, gitarren på magen och spring i tårna möter jag barn i framförallt mindre storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s